Irodatakarítás profi csapattal

Irodatakarítás profi csapattal

Fontos, hogy az irodáinkat, irodaházunkat rendszeresen alávessük egy profi csapat által kivitelezett irodatakarításnak. A Csingiling Takarítás vállal napi, heti és havi szintű rendszeres irodatakarítást Budapesten és környékén. Több éves szakmai múlttal és rendszeresen publikált ügyfél-elégedettségi írásokkal garantálják, hogy az irodatakarítás gyors, precíz és minőségi munka lesz, szigorúan az Ön igényeinek megfelelően.

A napi szintű irodatakarítás mellett, amely a szemét összegyűjtéstől kezdve, a közös helyiségek takarításán át, a vizes blokkok fertőtlenítésén keresztül egészen a külső üvegfalak, ablakok tisztításáig mindent magában foglal, vállalják bárok, éttermek és kávéházak rendszeres takarítását, tisztántartását is.

A napi szintű irodatakarítás magában foglalja akár a mosogatást is, melyet sok cégnél az alkalmazottaktól nem várhatuk el. Természetesen a konyhák, teakonyhák teljes fertőtlenítése és vízkőmentesítése is kérhető úgy, mint a szociális helyiségek fertőtlenítő takarítása, tükrök, csempék, polcok tisztántartása.

Irodatakarítás havonta

A havi szintű nagytakarításkor érdemes nagy hangsúlyt fektetni a szőnyegekre, kárpitozott bútorokra és bőrbútorokra. Ezek tisztítása gépesített módszerrel is történhet akár helyben, de akár elszállítást követően a saját telephelyünkön. A bőrbútorok szakszerű ápolása elengedhetetlen ahhoz, hogy sokáig megőrízze a bőr a fényét, puhaságát. Sajnos több helyen tapasztaltuk, hogy a bőrből készült ülőgarnitúrákat egyáltalán nem, vagy csak évente egyszer tisztítják ki. Ez sajnos ahhoz vezet rövid időn belül, hogy a bőr mmegkeményedik, kiszárad, berepedezik. A Csingiling Takarítás ezt elkerülendő alaposan és szakszerűen ápolja és tisztítja a bőrfelületeket.

Egy irodatakarításkor elengedhetetlen az üvegfelületetk, ablakok tiszítása. A külső nagyobb üvegfelületeket akár alpintechnikával is tudják takarítani, tisztántartani.

Az apróbb berendezési tárgyakat sem kell félteni: odafigyeléssel, szakszerű takarítással minden oda kerül vissza és olyan állapotban, ahol és ahogyan volt.