iPhone tok, AirPods tartó és egyéb Apple kiegészítők webshopja

iPhone tok, AirPods tartó és egyéb Apple kiegészítők webshopja

Az iTok.hu webáruház 2020 év eleje óta kínálja Apple termékekhez kiegészítőit, úgy mint egyedi telefontok, iPhone 11 tok, iPhone 7 tok, iPhone Xr tok. Természetesen a többi iPhone családhoz is talál tokokat, valamint AirPods tartókat, Apple Watch minőségi szíjakat.

iPhone tok – bőséges kínálat

Az iPhone tok kínálatban megtaláljuk a nevesebb gyártók tokjait is úgy, mint Guess, Karl Lagerfeld, Supcase, Spigen. Márkán belül többféle tok kivitel közül választhatunk valamint gyakorlatilag az összes iPhone tok kiválasztható bármelyik iPhone modellhez.

iPhone tokok az alábbi márkákban vásárolhatók:

  • Supcase
  • Guess
  • Spigen
  • Kingxbar
  • Karl Lagerfeld

Akiknek nem fontos a név és a márka, azok is találnak maguknak szép, stílusos és egyedi iPhone tokot a webáruházban. Az egyik legkedveltebb a háromféle színben elérhető bojtos iPhone tok, lecsatolható bojttal. Akik sima szilikon védőt keresnek, ők is találnak többféle színben szilikon tokot a telefonjukra.

Akiknek fontos akár a munkájuk miatt a masszív mechanikai védelem is, azok találnak katonai szabványnak megfelelő erősített iPhone tokot is, melyek ütésállók. Ebben az egyik legkedveltebb és legelismertebb a Supcase iPhone tok, melyből létezik olyan is, amihez első kijelzővédő panel is tartozik.

A tokok mellett böngészhetünk vezetéknélküli telefontöltő állomások között, minőségi adatkábelek és töltőkábelek között, szintén többféle színben.

AirPods tartó

Találunk még AirPods tartót is akár a legújabb AirPods Pro modellhez is mind elegáns és letisztult stílusban, mind a fiatalabb korosztályt célzó figurás kivitelben. Az összes AirPods tartó természetesen úgy van kialakítva, hogy a töltőkábelt könnyedén tudjuk csatlakoztatni a belehelyezett töltőtökba valamint ezek a tartók védik a fülhallgatót a külső behatásoktól is.