Új Boss Bottled Absolute

Új Boss Bottled Absolute

Az elegancia évszaka, az ünnepi alkalmak tökéletes kiegészítője

Az apró részletek nagyon számítanak. Ez még inkább igaz, ha egy különleges alkalomról van szó. A kiegészítők az extrák, az illat pedig a befejező momentum, az utolsó simítás. Idén ősszel a BOSS Parfums üzenete a férfiakhoz az, hogy amikor egy ünnepi alkalomhoz öltöznek, a Boss illatportfólió legújabb, limitált szériában kapható illatával ünnepeljenek: BOSS Bottled Absolute. Úgy tekintsenek az illatra, mint “az ünnepi öltözék” végső kiegészítőjére a tökéletes megjelenésért. Függetlenül attól, hogy modern és elegáns, vagy éppen merész megjelenés a cél, a BOSS Bottled Absolute bármilyen viselet tökéletes kiegészítője alkalomtól függetlenül.

A BOSS Bottled Absolute a BOSS Bottled Eau de Toilette merőben újszerű változata, intenzívebb illat a férfi életének különleges pillanataihoz. Akárcsak egy BOSS szmoking, a BOSS Bottled illatok is a férfi gardróbjának nélkülözhetetlen tartozékai. Most a BOSS Bottled Absolute illattal bővül a Boss parfüm kollekciója, amely minőségben és eleganciában a BOSS szabászat színvonalát képviseli.

Az illat kezdő akkordja a gyümölcsös alma, melyet a fűszerek melegsége jár át. Az illat szívében a fejjegyek energiával töltődnek fel a pikáns Bergamottnak köszönhetően, és gazdagodnak a szilva üde és buja gyümölcsös textúrájával. Valódi mestermű az új illat, amelynek rabul ejtő egyszerűsége a vibráló citrusos jegyek és a csábítóan lédús jelleg kombinációjának köszönhető. A BOSS Bottled fás struktúráját – Olajfa, Cédrus, és Szantálfa – az új illatban még intenzívebbé teszik a pézsmafelhőbe burkolt Kasmír-fás és száraz fás jegyek, hogy a mai modern férfi még intenzívebben megélhesse élete izgalmas pillanatait.